KOCAELİ / GEBZE - Mustafapaşa Anadolu Lisesi

Nis

Sayın velilerimiz...

28.04.2024 pazar günü saat 11.00-14.00 arasında sınıflarımızda veli toplantıları yapılacaktır. Katılımınızı bekleriz.

Nis

24 Nisan Çarşamba günü saat 11.30'da okulumuz konferans salonunda  Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni Arif ACAY tarafından e-TWINNING projesi kapsamında "e-Safety Heroes: Güvenli İnternet Kullanımı" konulu konferans verilecektir. Öğretmenlerimiz Burcu FINDIK ve Hasret ŞAHİNOĞLU koordinasyonundaki konferansa tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

Sayın Velilerimiz

Öğretmenlerle görüşme yapmak için öncelikle okulumuz resmi sitesine giriş yaparak ana sayfada yer alan "Okuldan Randevu Al" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Buradan e-devlet şifrenizle giriş yaparak görüşmek istediğiniz öğretmenin görüşme günü ve saatlerini öğrenerek tercihte bulunabilirsiniz. Okulumuzda görüşme günü dışında öğretmen veli görüşmesi yapılmamaktadır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ SAFAHAT OKUMALARI AFİŞ YARIŞMASI

Şbt

Okulumuzda 2023/28; 2017/12 sayılı genelgeler doğrultusunda cep telefonu, ses ve görüntü kaydı yapabilen cihazlarla sınıflara girilmemesi ve okulda bulundurulma kaynaklı tedbirler alınmış olup mevzuat doğrultusunda mağduriyet yaşanmaması için siz veli ve öğrencilerimizin ilgi genelgeler ve ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde konu ile ilgili maddeler hakkında bilgi edinmesini önemle rica ederiz.

Şbt

Mazeret sınavları programına linkten ulaşabilirsiniz.

Birinci Dönem ikinci sınav programımıa linkten ulaşabilirsiniz.

Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik sınavlarının kaçıncı derste yapılacağı daha sonra bakanlık açıklaması dahilinde duyurulacaktır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Birinci Yazılı Sınavları Programına Link Üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

VELİ-ÖĞRETMEN RANDEVU SİSTEMİNE DAİR RANDEVU LİSTESİ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDADIR. RANDEVU OLUŞTURMAK İÇİN OKULUMUZU ARAYINIZ.

Ağu

Okulumuz servis çalıştırma işi hizmet alımı ile ilgili bilgi ve belgeler için linke tıklayabilirsiniz.

Ağu

Sevgili öğrencilerimiz. Okulumuz bu yıl DYK kurs merkezi olarak İlçe MEM komisyonu tarafından belirlenmiştir.  Okulumuzda 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik kurslar açılacaktır. Kurs başvurularınızı 24-28 Ağustos tarihleri arasında e-kurs modüşü üzerinden yapabilirsiniz. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz ayrıca okulumuza gelerek de başvuruda bulunabilir. Detaylı bilgi için kılavuzu ve iş takvimini inceleyebilirsiniz.

11. sınıf öğrencileri için 6 ders; 12. sınıf öğrencileri için 8 ders seçilebilecektir.