KOCAELİ / GEBZE - Mustafapaşa Anadolu Lisesi

MUSTAFAPAŞA ANADOLU LİSESİ e-TWINNING PROJESİ: E-SAFETY HEROES

Mustafapaşa Anadolu Lisesi e-twinning projesi : “E-Safety Heroes”

Mustafapaşa Anadolu Lisesi proje çalışmalarına devam ediyor. “E-Safety Heroes” adlı projeye Türk ve Azerbaycan ortak kurucuları ile Ocak ayında başlanmıştır.Proje Türkiye,Azerbaycan ve Romanya’dan toplam 10 ortak okul ile yürütülmektedir.

Okulumuzdan bu projeyi Matematik Öğretmenimiz Hasret Şahinoğlu ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu Fındık rehberliğinde 9. ve 10. sınıftan seçilen 10 öğrenci gerçekleştirmektedir.

Projemiz, öğrencilerin sosyal medya bilincini ve güvenli internet alanındaki becerilerini geliştirmeyi,onlara Web2.0 kullanım becerisi kazandırmayı hedeflemektedir.Ayrıca öğrencilerin işbirliği becerilerini artırmak ve kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirmek,İngilizce’yi etkin biçimde kullanmalarını sağlamak da yine projelerimizin hedefleri arasında yer almaktadır.

18-04-202418-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 12:03 - Görüntülenme: 79